Brochure Stilleven Breda

Mensen die mooie dingen maken

Vriendschap, multitalent en taartentafels

Stilleven is inmiddels al jaren een begrip op de Ginnekenweg in Breda. Floor en Romy zijn de eigenaressen van een inspirerende lunchroom met huisgebakken taart en vintage spullen. Floor & Romy zorgen voor een heerlijke huiselijke sfeer en je stapt echt ergens binnen met een totaal eigen uitstraling. En ze vullen elkaar aan in dit prachtbedrijf. Regelmatig gaat Floor op inkoop naar België, Frankrijk en Engeland om de brocante en antieken spullen te verzamelen.

Vriendschap
Mijn vriendschap met Floor gaat zo’n 35 jaar terug en ik ben altijd al enorm onder de indruk geweest van haar multi talent en eigenheid. Iemand die overal iets prachtigs van kan maken. Of het nu taarten, huis en winkel inrichting of zelfs illustraties zijn. Ook van mij heeft ze iets kunnen maken met haar jarenlange vriendschap 🙂 Ze is me zo erg dierbaar want we gingen door alle fases in ons leven samen. Soms wat verder weg, soms wat dichterbij. Maar die herinneringen zijn GOUD. En er is niemand die mij zo goed kent als zij. Pieter noemt haar mijn ‘vrouw vrouw’.

Multitalent
Wat dan voor haar weleens lastig is, is om de wereld te laten zien wat ze allemaal doet. Omdat dingen voor haar zo gewoon zijn. Want ‘iedereen kan een taart bakken of een kleurenpallet kiezen vooBrochu je woonkamer’. Nou…niet zoals jij dat doet Floor. Dan vraagt ze zich weleens af of het groot genoeg is wat ze bijdraagt aan de wereld.

Ik alleen al kan 45986 dingen opnoemen die ze bijdraagt aan de wereld.

Maar met een paar dingen kan ik haar ook echt helpen:

Wat niet iedereen weet is dat je bij Stilleven niet alleen taart kunt eten in de zaak, maar ook meenemen naar huis, verschillende taarten bestellen als je iets te vieren hebt en ook volledige TAARTENTAFELS boeken. Om dit helder te maken hebben we een 3-tal flyers hiervoor ontworpen.

Met haar zelf geschilderde illustraties!

1. Een Taart bestellijst
2. Iets te vieren – taart bestellijst. Voor ontzettend feestelijke taarten

Bovenstaande:
3. Taartentafels – Een unieke, smaakvolle en kleurrijke taartentafel voor elke gelegenheid. Vanaf 40 personen.

Ik heb geen woorden voor de smaak en kleur explosie van fruit & EETBARE BLOEMEN.
(Die ze ook nog eens zelf kweken op een stukje land…)


Hi, tof dat je op mijn blog uitkomen bent! 

Hier kun je lezen over visuele communicatie en alles wat daarmee te maken heeft. Mijn naam is Sivan Ravivo en ik help missie gedreven ondernemers en projectleiders die worstelen om hun onderwerp op een duidelijke manier te communiceren.

Een heldere visuele boodschap brengt jouw missie tot leven, raakt je doelgroep, inspireert en zet aan tot actie.

Lees verder op de home pagina om te ontdekken hoe we dit voor jou kunnen realiseren.