Inspiratiegids voor zorg en
sociale organisaties

Inspiratiegids
5/5

“De visualisaties van Innovaties van alledag (flyer, poster en film) werd goed ontvangen door de medewerkers. Het is simpel, duidelijk en het trekt gemakkelijk de aandacht. Het werd ook snel duidelijk welk voordeel het deelnemen aan IVA oplevert voor de medewerker, waardoor zij sneller geneigd waren om deel te nemen.” Lenneke Sufrain | Amarant

 

"Moeilijke materie" makkelijk maken

Met visuele middelen jouw boodschap helder, snel en creatief overbrengen zodat je jouw doelgroep goed kunt aanspreken en zo je missie & doelstellingen kunt behalen. 

+ Werk jij binnen het zorg of sociaal/maatschappelijk werkveld en lig je s’nachts wakker van alle doelen en projecten die afgevinkt moeten worden?

+ Kost het je veel tijd om je boodschap goed uit te leggen?

+ Zoek je naar een manier om een grote groep aan te spreken?

Beeld en visuele middelen gaan hierbij helpen. 

Door beeld te gebruiken zorg je ervoor dat de boodschap duidelijk en helder overkomt en dat iedereen het goed kan begrijpen. En ik verzeker je dat de inhoud ook nog eens heel goed blijft hangen.

Benieuwd hoe dit eruit kan zien en wat het je kan opleveren? Laat me je creatief inspireren en download de inspiratiegids.

Je ontvangt direct een mail met de inspiratiegids erin. 

Ik vind het leuk om je te inspireren met wat er allemaal mogelijk is met beeldtaal. Je hebt natuurlijk altijd de keuze om jezelf uit te schrijven. 

Studio Ravivo 

Bezoekadres: Markendaalseweg 44 Breda

Tel: 06-50833260

Copyright: Studio Ravivo | Algemene voorwaarden