Home Blog Kennismaken

Kennismaken

by Sivan

Ontmoeting in een inspirerende omgeving

Voor wie? Ben jij een trainer, coach, opleider, maker van educatief materiaal of heb jij iets te vertellen wat zich lastig laat uitleggen in alleen tekst? Kom dan langs voor een kennismaking. Ik kan je helpen bij het vertellen van je verhaal, het visualiseren van je dienst, het ondersteunen van je tekstmateriaal met beeldmateriaal zodat de boodschap blijft hangen en jij je expertise kunt laten zien zodat je nog meer mensen kunt aantrekken en helpen.

Wat gaan we doen? Ik hou van persoonlijk contact en leer je als klant dan ook graag eerst kennen. Tijdens het gesprek kun je me vertellen over je bedrijf en bespreken we de vragen en behoeftes die je hebt.

 

Ik heb een checklist samengesteld om te doorlopen en zo te ontdekken hoe het is gesteld met de beeld taal van je bedrijf. Ook kan ik je verschillende mogelijkheden laten zien en tips geven.

Wil je graag een infographic, illustratie of animatiefilm laten maken dan is er de mogelijkheid om dat meteen te regelen middels een zorgvuldig samengestelde vragenlijst. Wil je er nog even over nadenken? dan krijg je de info mee naar huis, dit alles geheel vrijblijvend.

Koffie of thee

Checklist

Informatie

 

Waar en wanneer? Iedere Dinsdag en Vrijdag is er ruimte om kennis te maken, deze ontmoetingen vinden plaats bij Bedrijfsontmoetingplaats Hub88 in de Boschstraat in Breda.

Hub88

Hub88

Plan nu meteen een gesprek in door me te mailen op info@studioravivo.nl dan kijken we welke tijd het beste uitkomt. Heb je de voorkeur voor een andere dag? Wellicht kunnen we wat schuiven.

Ik kijk er naar uit en hoop je te ontmoeten!

Groetjes Sivan

 

Meer weten over beelden gebruiken voor je communicatie en marketing? Lees dit fijne artikel op Frankwatching.com

 

achterkant visitekaartje

You may also like

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.