Zo doen we dat! - Amarant

Animatiefilm

Ook binnen de zorg blijven we veranderen: technologische veranderingen maar ook beleids- en organisatiewijzigingen.


“Elke verandering is gedoe’ horen we wel eens van onze medewerkers. Hoe zorg je er nu voor dat je een verandering of project met minder weerstand implementeert? Of de weerstand juist ombuigt naar een positieve drive? Daar hebben we bij Amarant  goede ervaringen mee. Deze film laat zien hoe je op eenvoudige wijze medewerkers en cliënten kunt meenemen in de veranderingen voordat het project een feit is.”

Animatie Breda

“De wereld van morgen staat niet stil, ook niet in de zorg”

Samenwerken

Dit is een samenwerking met Uma Visual Storytellers

Samen met Barbara van den Boogaard van Uma Visual Storytellers en onze contactpersonen bij Amarant hebben we het concept van deze film bedacht, samen hebben we de voice-over tekst geschreven, het script bedacht en het decor gebouwd. Uma Visual Storytellers heeft het film gedeelte voor rekening genomen en ik de animatie.

Amarant groep
Inspiratiekaarten met tips

Als extra meegever voor op het symposium waar de film is vertoond hebben we een stapeltje kaarten laten drukken in samenwerking met Studio WAM. Aan een kant een tip en de andere kant een illustratie geheel in de stijl van de film. Deze kaarten worden nu nog uitgedeeld aan medewerkers, per 10 ingepakt in cellofaan en voorzien van een kleine sticker met de titel ‘Zo doen we dat’

Afspreken?

Wil je graag met mij sparren over je idee of onderwerp? Dat kan!

Neem nu contact met me op. Hopelijk tot snel!

Groetjes Sivan

Studio Ravivo 

Bezoekadres: Markendaalseweg 44 Breda

Tel: 06-50833260

Copyright: Studio Ravivo | Algemene voorwaarden

Privacy verklaring