Global Storytellers

Storytelling trajecten

Global Storytellers is een wereldwijde verhalen organisatie die wil bijdragen aan onderlinge verbondenheid van alle mensen op deze planeet door de verzameling en uitwisseling van persoonlijke verhalen. Met een team van creatieven werken wij aan de positionering van de missie en het de wereld in brengen van de verhalenproducten die Global Storytellers creëren zoals Cup of Stories en Storybook.

“Stories are the communal currency of humanity.”

~ Tahir Shah

Ontmoet het team

Uma visual storytellers / Barbara van den Bogaard & Gerbert Toes zijn de grondleggers van Global Storytellers. Zij werken aan de algehele communicatie strategie en de conceptualisering van de diverse uitingen.

 Verder produceert Uma de bewegend beeld producties zoals de trailer voor Cup of Stories, de mock up voor Storybook en de awareness video’s voor de instagram verhalen van Global Storytellers. 

Sivan / Studio Ravivo creëert diverse visuele stilstaande uitingen zoals infographics, collages en illustraties die worden ingezet op de website en de social media kanalen. Tevens werkt zij aan korte animaties die zowel de stories als de missie van Global Storytellers verbeelden en zijn de illustraties in Cup Of Stories van haar hand.

Stella Boumans / Unik Concepts is verantwoordelijk voor de uitwerking van de communicatie en marketing strategie van Global Storytellers. Tevens geeft zij richting aan de crowdfunding campagnes, de maandelijkse nieuwsbrieven en communicatie rond events zoals de Story Campfires van Global Storytellers.

Chris Karthaus is product-developer bij Global Storytellers. Hij zet de lijnen uit voor de creatie van producten als Cup of Stories. Tevens is hij betrokken bij alle tekstdesign voor onder andere de postcards maar ook voor Storybook.

Sivan creëerde samen met Chris Karthaus de brand en wij werkten dit samen uit in de brandguide. 

Wij zetten onze expertise omtrent storytelling ook in voor organisaties en bedrijven. Dit doen we op verschillende manieren:

  • Storytelling workshops
  • Verhalen kampvuur online / offline
  • Verhalen verzamelen binnen een organisatie 
  • Visueel vertalen naar content. Bijvoorbeeld in  Cup Of Stories als geschenk, video/animaties en divers drukwerk. 

Meer lezen over Global Storytellers? Op onze website kun je verhalen vinden, wat we doen, nieuws volgen en onze webshop vinden.