Samenwerken aan een sluitende aanpak voor kwetsbare jongeren - Eindevaluatie

” De gemeenteraden van de verschillende gemeenten in Rivierenland hebben voor aanvang ingestemd met plan ‘Samenwerken aan een sluitende aanpak voor jongeren’. Zij krijgen daar middels deze evaluatie een terugkoppeling over, normaal gesproken gebeurd dat met een uitgeschreven evaluatie op papier. We willen nu een keer iets anders doen”. – Jantien Jongepeer | Regio Rivierenland

Infographic - Interactief pdf

Dit pdf is op zo’n manier ontworpen dat hij goed te versturen is via email, A4 formaat en klein zodat hij niet blijft hangen in email postbussen. 

De 3 cirkels op de eerste pagina zijn klikbaar, je gaat dan meteen naar de desbetreffende pagina. Ook kun je voorzitten en terug in het document middels de menu knoppen onderin. Het is ook mogelijk om door te linken naar bijvoorbeeld internet pagina’s. 

Previous slide
Next slide

“We wilden op een makkelijke en leuke manier laten zien wat het project heeft opgeleverd. Tegenwoordig krijgt iedereen zoveel informatie te verwerken, dat het belangrijk is om het op een goede manier over te brengen. Met de infographic is dat goed gelukt.

Ik ben enthousiast! En blij dat we hiervoor hebben gekozen. Het is een ontzettend omvangrijk project geweest met mooie resultaten en dat mag op een inspirerende manier worden gedeeld als je het mij vraagt. Dat is goed gelukt! 

– Maaike Baggerman | Strategisch beleidsadviseur Regio Rivierenland