[vc_row type=”full_width_content” bg_position=”left top” bg_repeat=”no-repeat” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” vertically_center_columns=”true” bg_color=”#c2b29d” top_padding=”100″][vc_column width=”1/3″ animation=”none” column_padding=”padding-5-percent” column_padding_position=”all” background_color=”#c2b29d” background_color_opacity=”1″ font_color=”#ffffff”][vc_column_text]

[icon color=”Accent-Color” size=”regular” image=”fa-user”]Kennismakingsgesprek 

Hier word besproken wat het probleem/product/methodiek etc. is, wat er verteld moet worden, wie het publiek is en waar het vertoond gaat worden.  Dit gesprek is belangrijk zodat we op een zo goed mogelijke manier kunnen inventariseren wat er moet gebeuren en zo een zo kwalitatief goed product af kunnen leveren,helemaal afgestemd op uw wensen.

[icon color=”Accent-Color” size=”regular” image=”fa-file-text-o”] Voorstel & offerte 

Het voorstel en de offerte bestaan uit een aantal schetsmatige beelden van het idee en de stijl die gekozen is. Hierin staat beschreven wat we precies gaan doen, wanneer het af is, en wat de prijs is.

Hier worden ook de aanpassingsmomenten bepaald in het proces. 

[icon color=”Accent-Color” size=”regular” image=”fa-thumbs-o-up”] Akkoord en ontwerp

Als het voostel akkoord bevonden is dan wordt de offerte ondertekend of teruggestuurd met akkoord per mail.

Dan volgt er een storyboard, (simpel of uitgebreid) en wordt het script bijgevoegd of bijgewerkt voor de voice-over, als deze akkoord is wordt de animatie geproduceerd en de voice over ingesproken door de gekozen stem.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ animation=”none” column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”top” background_color_opacity=”1″ background_color=”#c2b29d”][image_with_animation image_url=”267″ animation=”Fade In” img_link_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ animation=”none” column_padding=”padding-2-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ font_color=”#ffffff”][vc_column_text]

[icon color=”Accent-Color” size=”regular” image=”fa-magic”] Productie

In de productie fase wordt de volledige animatie vervaardigd naar gecontroleerd storyboard en voice over. De productie fase start pas als alles volledig akkoord is, animeren is een arbeidsintensief stukje vakwerk en grote veranderingen kunnen hier niet in plaats vinden omdat het teveel tijd kost.

(Dit is mogelijk als het echt nodig is, let wel op dat er dan extra uren in rekening worden gebracht)

[icon color=”Accent-Color” size=”regular” image=”fa-refresh”] Feedback

Dit is een belangrijk moment om feedback te geven voor de oplevering, kleine aanpassingen kunnen hier worden verricht, let wel op dat grote aanpassingen hier niet meer aangegeven kunnen worden.

[icon color=”Accent-Color” size=”regular” image=”fa-language”] Oplevering & Implementatie

De animatie word online geleverd in het besproken formaat en kan meteen ingezet worden! Als men hulp nodig heeft met het in zetten van de film kan men ook hierin begeleid worden.

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://studioravivo.nl/prijzen/” text=”Prijzen” color_override=””]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.