Home Wie is Studio Ravivo?
by Sivan

Sivan Ravivo

Hoi! Leuk dat je geïnteresseerd bent in de drijvende kracht achter Studio Ravivo. Ik ben Sivan, niet Italiaans wel half Israelisch. In Breda woon ik met mijn (bijna) man Pieter, dochter Anna (2016), zoon Midas (2019) en 2 katten Ot en Sien.

Bewegende kunst!

Ik kom uit een uit een gezin met veel verschillende culturen, talen en achtergronden. Mijn vader komt uit Israel en mijn moeder is Nederlandse. Sinds mijn 9e zijn wij een pleeggezin en hebben we 23 kinderen opgevangen. Dit is prachtig,  maar zeker niet makkelijk geweest. Want hoe leef je samen als je elkaars taal niet goed begrijpt? Niet begrijpt waarom iemand op een bepaalde manier reageert of als iemand op een totaal ander niveau denkt. 

Met mijn bedrijf Studio Ravivo help ik sociaal maatschappelijke organisaties om belangrijke verhalen in beeld te brengen en moeilijke materie makkelijk te maken. door middelen van animatiefilm, infographics en illustraties zodat iedereen het kan begrijpen. 

 

Foto door Sabine van Antwerpen-Engels

 

Studio Ravivo op social media:

Vrij werk

In mijn vrij illustratief werk laat ik me inspireren door alledaagse objecten, woorden en situaties, alles is eerst met de hand getekend en daarna digitaal ingekleurd en afgedrukt. Kenmerkend aan mijn werk zijn de vele pendetails, texturen en het heeft vaak een ‘vintage feel’.