Sivan Ravivo

Studio Ravivo | Creatieve studio in Breda

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de drijvende kracht achter Studio Ravivo. Ik ben Sivan, niet Italiaans wel half Israëlisch. In Breda woon ik met Pieter, dochter Anna, zoon Midas en 2 katten Ot en Sien.

Ik kom uit een uit een gezin met veel verschillende culturen, talen en achtergronden. Sinds mijn 9e zijn wij een pleeggezin en hebben we 23 kinderen opgevangen. Dit is zeker mooi maar ik heb ook gezien hoe lastig het communiceren en samenleven kan zijn met zoveel verschillende mensen bij elkaar. Het heeft mij altijd enorm geïntrigeerd waarom dit niet altijd vlekkeloos liep. Ik kwam erachter dat iedereen zijn eigen bagage heeft opgedaan in het leven, op zijn eigen manier naar de wereld kijkt en met dit alles communiceert naar anderen toe. Dan is het logisch dat dat niet altijd goed loopt vooral als het nogal uiteenloopt. 

Het blijft een inspiratie voor mij om manieren te bedenken om elkaar beter te begrijpen. Want iedereen doet er toe.

Sivan Ravivo

--- Oprecht contact, open lijnen, open hart ---

Hoe werk ik en wat vind ik belangrijk?

Ik ga bij ieder project en samenwerking voor kwaliteit. Daarom investeer ik veel creativiteit en probeer ik je waar kan volledig te ontzorgen. Graag denk ik ook mee vooruit over hoe je een visueel middel wil gaan inzetten. 

+ Ik werk vanuit persoonlijke ervaringen, passies en ben maatschappelijk betrokken. 

+ Kennis van verschillende teken en animatie technieken.

+ Visuals die raken.

+ Alumni Kunstacademie St.Joost Breda.

+ Ik heb een sterk creatief netwerk waar ik op kan bouwen.

Pleegzorg STORIES

Ik heb meegewerkt aan het project ‘Pleegzorg STORIES’ als designer. Het was in eerste instantie niet het plan dat ik of mijn familie in dit project zou komen maar met zoveel pleegkinderen en ervaring leverde dat toch een aantal mooie verhalen op. 

Dit is een fragment van het interview, mijn broer David en ik blikken terug op opgroeien in zo’n divers gezin.

Wil je graag met mij sparren over je idee of onderwerp? Dat vind ik leuk!

Neem contact met me op. Hopelijk tot snel!

Groetjes Sivan

Studio Ravivo 

Bezoekadres: Markendaalseweg 44 Breda

Tel: 06-50833260

Copyright: Studio Ravivo | Algemene voorwaarden