Studio Ravivo

Hoi!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de drijvende kracht achter Studio Ravivo. Ik ben Sivan, niet Italiaans wel half Israëlisch. In Breda woon ik met Pieter, dochter Anna, zoon Midas en 2 katten Ot en Sien.

Ik kom uit een uit een gezin met veel verschillende culturen, talen en achtergronden. Sinds mijn 9e zijn wij een pleeggezin en hebben we 23 kinderen opgevangen. Dit is zeker mooi maar ik heb ook gezien hoe lastig het communiceren en samenleven kan zijn met zoveel verschillende mensen bij elkaar. Het heeft mij altijd enorm geïntrigeerd waarom dit niet altijd vlekkeloos liep. Ik kwam erachter dat iedereen zijn eigen bagage heeft opgedaan in het leven, op zijn eigen manier naar de wereld kijkt en met dit alles communiceert naar anderen toe. Dan is het logisch dat dat niet altijd goed loopt vooral als het nogal uiteenloopt. 

Het blijft een inspiratie voor mij om manieren te bedenken om elkaar beter te begrijpen. Want iedereen doet er toe.

Sivan Ravivo

Pleegzorg STORIES

Ik heb meegewerkt aan het project ‘Pleegzorg STORIES’ als designer. Het was in eerste instantie helemaal niet het plan dat ik of mijn familie in dit project zou komen maar met zoveel pleegkinderen en ervaring leverde dat toch een aantal mooie verhalen op. 

Dit is een fragment van het interview, mijn broer David en ik blikken terug. 

In mijn bedrijf Studio Ravivo help ik de zorg en sociaal/maatschappelijke organisaties om belangrijke verhalen in beeld te brengen en moeilijke materie makkelijk te maken door middel van animatiefilm, infographics en illustraties zodat iedereen het kan begrijpen. 

Studio Ravivo 

Bezoekadres: Markendaalseweg 44 Breda

Tel: 06-50833260

Copyright: Studio Ravivo | Algemene voorwaarden